Dojmovi nakon derbija

Željko Sopić: “Pjaca je na 50, 60 posto, a ja se zahvaljujem Fućku i Braliću”

Portal Novilist.hr

Foto M. LEVAK

Foto M. LEVAK

Trebalo je ljude u klubu uvjeriti jer je Pjaca na 50, 60 posto. Nadam se da će ga poslužiti zdravlje. Na kraju se želim zahvaliti i igračima Osijeka, Fućku i Braliću, zbog kojih sam ja danas ovdje - rekao je trener RijekeRIJEKA Željko Sopić stigao je do svoje premijerne pobjede na klupi Rijeke u HNL-u. Bijeli su s 2:1 protiv Osijeka skočili na drugo mjesto ljestvice. Vodeći Hajduk ima 15 bodova, dva više od Riječana i Dinama, kao i jednu utakmicu manje.


– Mislim da smo bili dominantni od prve do zadnje minute, ali nogomet je takav sport, lopta je okrugla i ako ne zabijete svoje prilike, uvijek može zalutati metak. Malo se onda uvukla nepotrebna nervoza, ali to su jako mladi dečki i nije baš jednostavno trenirati ih i upravljati njima. Želja je ponekad veća od pameti.


Dečki pokazuju želju za napretkom, a jako me veseli što smo odigrali utakmicu s pet ofenzivaca. Sve u svemu, ovo je zaslužena pobjeda, a 25 naših udaraca govori o kvaliteti. Pjaca? Marka znam dugi niz godina i kada smo ga dovodili, znao sam koga dovodimo. Trebalo je ljude u klubu uvjeriti jer čovjek je na 50, 60 posto. Nadam se da će ga poslužiti zdravlje. Na kraju se želim zahvaliti i igračima Osijeka, Fućku i Braliću, zbog kojih sam ja danas ovdje – rekao je Željko Sopić.