POSLANICA IZ BIH

Zdravko Mamić se javio na Facebooku ljut na hrvatske medije: “Ne možete vi toliko glupih naslova izmisliti koliko ih ja mogu oprostiti”

Portal Novi list

Snimio Denis LOVROVIĆ

Snimio Denis LOVROVIĆ

Zdravko Mamić dao je komentar za srpske medije, ali nije bio zadovoljan naslovima članaka u Hrvatskoj pa je odlučio preko društvenih mreža poslati poruku medijima.



RIJEKA Nakon što je ždrijebom odlučen potencijalni susret Dinama i Crvene zvezde u posljednjem pretkolu Lige prvaka, Zdravko Mamić dao je komentar za srpske medije, ali nije bio zadovoljan naslovima članaka u Hrvatskoj pa je odlučio preko društvenih mreža poslati poruku medijima.


Na Facebooku je objavio poslanicu od devet točaka koju prenosimo u cijelosti.


“Danas sam na temu potencijalne utakmice Dinama i Crvene zvezde u Ligi prvaka za medije dao desetke i desetke izjava. Kao i inače, ostao sam frapiran naslovima i konstrukcijama pojedinih hrvatskih medija, pa sam im zbog svih onih koji vole sport, a ne nepostojeće intrige odlučio sve pojednostavniti i nacrtati:




1. Moj život je posvećen Dinamu. Ja nisam navijač Dinama. Ja sam Dinamov apostol!


2. Dinamo je najbolji klub u ovom dijelu Europe.


3. Dinamo će izboriti grupnu fazu Lige prvaka.


4. Navijam za sve hrvatske klubove u Europi i svima želim uspjeh.


5. Svi klubovi s ovih prostora osobno su mi draži nego kazahstanski, švicarski i ini klubovi. Svima također želim uspjeh u Europi od Albanije do Slovenije, ali ne protiv Dinama!


6. Ne možete vi toliko glupih naslova i manipulacija izmisliti, koliko ih ja mogu oprostiti.


7. Manite se dežurnih palikuća, nacionalista i jeftinih prodavača klikova, navijajte za dobar nogomet, poštovanje tuđih uspjeha i civilizirano navijanje. Pokažimo svijetu da smo iznad primitivizma! Neka na terenu pobijedi bolji!


8. Ako na nogometnom travnjaku želite poštovanje protivnika, poštujte protivnike!


9. AJMOOOOOOOOOO DINAMO!”