Olimpijske igre

Zbog loše vremenske prognoze pomaknuta i utrka Damira Martina, četvrtfinale hrvatskog veslača već u nedjelju

Hina

Damir Martin/Foto REUTERS

Damir Martin/Foto REUTERS

Promjena programa utjecala je i na raspored nastupa hrvatskog predstavnica Damira Martina u samcu. Nakon uspješnih kvalifikacija u petak, Martin će tako sljedeći nastup imati već u nedjelju u četvrtfinalu



TOKIO Loša vremenska prognoza za ponedjeljak prisilila je Izvršni odbor Međunarodnog veslačkog saveza na promjenu rasporeda održavanja utrka na Olimpijskim igrama u Tokiju, pa su sve utrke predviđene za taj dan pomaknute na nedjelju.


“Zbog jakog vjetra koji se najavljuje za ponedjeljak, a koji bi najvjerojatnije uzrokovao neravnopravne uvjete, potencijalno i nemoguće za održavanje utrka, promijenjen je program održavanja utrka”, objavio je Međunarodni veslački savez.


Promjena programa utjecala je i na raspored nastupa hrvatskog predstavnica Damira Martina u samcu. Nakon uspješnih kvalifikacija u petak, Martin će tako sljedeći nastup imati već u nedjelju u četvrtfinalu. Zbog prebacivanja utrka s ponedjeljka na nedjelju, neke utrke koje su trebale biti održane u nedjelju, poput kvalifikacija osmeraca u obje konkurencije, prebačene su za subotu.