Njemačka

Wolfsburg pronašao zamjenu za Kovača, posljednji angažman imao je u Southamptonu

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Wolfsburg je posljednji put u prvenstvu pobijedio sredinom prosinca prošle godine. Nakon toga je odigrao 11 ligaških utakmica, šest puta je remizirao te pet puta izgubio



WOLFSBURG Nakon što je hrvatski strateg Niko Kovač morao napustiti bundesligaša Wolfsburg uslijed vrlo slabih rezultata, taj je klub službeno potvrdio kako će njegov nasljednik biti austrijski stručnjak, 56-godišnji Ralph Hasenhuettl.


Wolfsburg je posljednji put u prvenstvu pobijedio sredinom prosinca prošle godine. Nakon toga je odigrao 11 ligaških utakmica, šest puta je remizirao te pet puta izgubio.


Kovaču je presudio domaći poraz od Augsburga 1-3 u posljednjem kolu te je Wolfsburg skliznuo na neugodno 14. mjesto ljestvice.




Posljednji posao Hassenhuettl je obavljao u Southamptonu kojeg je napustio u studenome 2022. godine. Ujedno će ovo biti njegov povratak u njemački nogomet jer je prije Southamptona radio u Unterhachingu, Aalenu, Ingolstadtu i Leipzigu. U Wolfsburgu trenutačno igra i hrvatski reprezentativac Lovro Majer.