Najveći nakon Old Trafforda

West Ham će imati drugi najveći stadion u Premijer ligi, dobili su dozvolu za povećanje kapaciteta

Hina

London Stadion/Foto REUTERS

London Stadion/Foto REUTERS

Stadion trenutno može primiti 60.000 ljudi, a proširenje će ga učiniti drugim najvećim stadionom po kapacitetu u Premier league, odmah iza Old Trafforda Manchester UnitedaLONDON Engleski prvoligaš West Ham United dobio je dozvolu za planiranje povećanja kapaciteta londonskog stadiona za 2.500 mjesta.


Stadion trenutno može primiti 60.000 ljudi, a proširenje će ga učiniti drugim najvećim stadionom po kapacitetu u Premijer ligi, odmah iza Old Trafforda Manchester Uniteda.


“Zahtjev za povećanje kapaciteta na dan utakmice dat će još većem broju naših navijača priliku da osobno gledaju našu uzbudljivu momčad na djelu”, rekla je potpredsjednica West Hama Karren Brady.
“Od redovitog povratka navijača ove godine, vidjeli smo sjajan odaziv sa svakim rasprodanim utakmicama Premijer lige do sada ove sezone.”


West Ham se 2016. preselio na londonski stadion – koji je izgrađen posebno za Olimpijske igre 2012. – iz Upton Parka. Klub je dodao da je dugoročni plan povećanje kapaciteta na 67.000 u sljedećih nekoliko godina. West Ham, koji je četvrti na ljestvici sa 17 bodova nakon devet utakmica, kasnije u srijedu dočekuje Manchester City u Liga kupu.