HNL

Vrućina mijenja raspored HNL-a, Hajduk i Varaždin igrat će u subotu dva sata kasnije od prvotnog termina

Hina

Stipe Biuk i Marko Livaja/Foto PIXSELL

Stipe Biuk i Marko Livaja/Foto PIXSELL

Oba prvoligaška kluba prihvatila su takvu promjenu od strane HNS-a, a sve zbog velikih vrućina koje vladaju ovih dana u Hrvatskoj. Utakmica Varaždina i Hajduka bit će jedina na programu ove subote



ZAGREB Hrvatski nogometni savez službeno je obznanio kako će nogometaši Varaždina i Hajduka svoju utakmicu trećeg prvenstvenog kola ove subote odigrati u 21 sat, a ne kako je prvotno odlučeno od 18.55 sati.


Oba prvoligaška kluba prihvatila su takvu promjenu od strane HNS-a, a sve zbog velikih vrućina koje vladaju ovih dana u Hrvatskoj. Utakmica Varaždina i Hajduka bit će jedina na programu ove subote.


Dan ranije, u petak, treće kolo otvaraju Šibenik i Lokomotiva ogledom od 18.55 sati, dok istog dana Dinamo dočekuje Istru 1961 u Zagrebu od 21 sat. Zbog europskih utakmica tijekom četvrtka Osijek i Rijeka će svoje dvoboje trećeg kola HNL odigrati u nedjelju. Od 18.55 sati Osijek na svom terenu igra protiv Slaven Belupa, dok Rijeka na Rujevici od 21 sat dočekuje Goricu.




Na startu sezone Varaždin ima pobjedu (Istra 1961) i poraz (Slaven Belupo), dok je Hajduk odigrao tek jednu utakmicu te je kao i Varaždin slavio u Puli (2-0).