Atletico Madrid

Vrsaljkov oporavak se zakomplicirao, još uvijek se nije vratio na treninge

Hina

Šime Vrsaljko/Foto REUTERS

Šime Vrsaljko/Foto REUTERS

Rehabilitacija se nije odvijala prema željenom planu do te mjere da zasad ne postoji datum kada bi se trebao priključiti suigračima na grupnom treningu. Pretvorio se u apsolutnu nepoznanicu - izvijestila je Marca



MADRID Oporavak hrvatskog nogometnog reprezentativca Šime Vrsaljka, koji se 21. svibnja podvrgnuo u Madridu liječničkom zahvatu na lijevom koljenu, zakomplicirao se pa je datum njegovog povratka na treninge Atlético Madrida nepoznat, izvijestile su u ponedjeljak španjolske novine Marca.


Atlético se priprema za prvenstvenu utakmicu u nedjelju kod Athletic Bilbaa, no 28-godišnji desni bek opet nije trenirao.


Vrsaljko je prije 18 dana bio podvrgnut artroskopiji lijevog koljena u klinici Universidad de Navarra u Madridu, odnosno postupku prilikom kojeg mu je iz koljena izvučen materijal nastao ondje tijekom operacije napravljene u veljači 2019. godine.




„Osjećam se super”, rekao je Vrsaljko za Sportske novosti nakon zahvata. “Sad ću 2-3 dana preventivno mirovati, a onda krećem s treninzima u kampu na biciklu i teretani. Nakon tjedan dana idem u puni trening i trebao bih biti na raspolaganju treneru Diegu Simeoneu kada počne prvenstvo“.


No nije se vratio na treninge sa suigračima.


„Rehabilitacija se nije odvijala prema željenom planu do te mjere da zasad ne postoji datum kada bi se trebao priključiti suigračima na grupnom treningu. Pretvorio se u apsolutnu nepoznanicu“, izvijestila je Marca ne navodeći izvor informacije.