Privlače gledatelje

Villarreal daruje navijačima ulaznice za utakmicu s Hajdukom, nude im i prijevoz autobusom za tri eura

Hina

Navijači Villarreala/Foto REUTERS

Navijači Villarreala/Foto REUTERS

Svaki navijač Villarreala s kupljenom godišnjom članskom ulaznicom dobit će na dar još dvije ulaznice koje će moći podići na blagajni stadiona uoči početka utakmice - rekao je Villarrealov glasnogovornik



RIJEKA Španjolski nogometni prvoligaš Villarreal, koji će u četvrtak ugostiti splitski Hajduk u 60 kilometara udaljenoj Valenciji, nastoji privući svoje navijače darujući im ulaznice i nudeći prijevoz autobusom iz Vila-reala za tri eura.


Villarreal i Hajduk će u 20.45 sati odigrati prvu utakmicu posljednjeg pretkola za ulazak u Konferencijsku ligu na stadionu “Ciutat de Valencia”.


Villarrealov stadion se trenutno obnavlja pa će do kraja prosinca utakmice u kojima je domaćin igrati na tom zdanju kapaciteta 23.350 mjesta. Na njemu svoje domaće utakmice igra Levante, klub koji je prošle sezone ispao u drugu španjolsku ligu.




Utakmica s Hajdukom bit će prva u kojoj će Villarreal ugostiti nekoga na Ciutat de Valenciji.


“Svaki navijač Villarreala s kupljenom godišnjom članskom ulaznicom dobit će na dar još dvije ulaznice koje će moći podići na blagajni stadiona uoči početka utakmice”, rekao je Villarrealov glasnogovornik Fran Segovia za Hinu. Te ulaznice će biti dijeljene sve dok se ne popuni kapacitet stadiona.


Svim navijačima iz mjesta Vila-real, gdje živi 50.500 stanovnika, ponuđen je prijevoz autobusom, a povratna karta koštat će ih tri eura (22,5 kune). Autobusi će krenuti u četvrtak popodne prema Valenciji.


Villarreal ima 20.000 članova s godišnjom pretplatom, no mnogi se nalaze na godišnjem odmoru. Oni koji, pak, u petak ujutro moraju biti na poslu vratit će se kući kasno navečer nakon utakmice.