Bundesliga

VIDEO Odličan gol Kramarića u pobjedi Hoffenheima, Vatreni sudjelovao u akcijama i kod ostala dva pogotka

Portal Novilist.hr, Hina

Screenshot, Sportklub

Screenshot, Sportklub

Kramarić je postigao drugi pogodak na utakmici nakon što se u 43. minuti sjajnim "lažnjakom" oslobodio bloka suparničkog stopera te zatim s pet metara svladao vratara nakon što ga je lijepim ubačajem uposlio Kaderabek



SINISHEIM Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić bio je strijelac jednog pogotka te je sudjelovao u akcijama za preostala dva u 3-1 (2-0) domaćoj pobjedi Hoffenheima protiv Bochuma u susretu 14. kola njemačkog prvenstva.


Kramarić je postigao drugi pogodak na utakmici nakon što se u 43. minuti sjajnim “lažnjakom” oslobodio bloka suparničkog stopera te zatim s pet metara svladao vratara nakon što ga je lijepim ubačajem uposlio Kaderabek. Pogodak možete pogledati ovdje


Desetak minuta, ranije, u 32. minuti, Kramarić je pravodobnom loptom s desnog krila proigrao Weghorsta koji je izašao sam pred gostujućeg vratara koji mu je uspio obraniti udarac, ali lopta se potom odbila od braniča Mašovića i završila u mreži.




Kramarić, koji je igrao do 88. minute, pokrenuo je akciju i za treći gol, on je u 76. minuti uposlio Bultera na lijevom krilu, a ovaj je ubacio na glavu Beboua koji je povisio na 3-0.


Na konačnih 3-1 prekrasnim je volejom smanjio Paciencia u 90. minuti.


Hoffenheim je šesti sa 23 boda, dok je Bochum 12. sa 13.


Na vrhu je Bayer Leverkusen sa 35 bodova, tri manje uz utakmicu manje ima drugi Bayern.