Još jedna odlična partija

VIDEO Modrić sjajnim asistencijama ne prestaje oduševljavati Španjolce: “Festival hrvatskog maestra za 45 minuta”

Portal Novilist.hr

Luka Modrić/Foto REUTERS

Luka Modrić/Foto REUTERS

Posluživao je sve suigrače i iz sebe izvlačio sve što može na oduševljenje gledatelja. Onda je asistirao Rodrygu, pa Viniju... Ukratko, radio je što je htio, opisano je u Marci, najčitanijem španjolskom listu



RIJEKA U još jednoj briljantnoj utakmici Real Madrid zabio je šest golova Levanteu, čime ga je ujedno poslao u drugu ligu, a Luka Modrić je sudjelovao s tri asistencije.


Kapetan Hrvatske ušao je u povijest namjestivši tri gola već u prvih 45 minuta, hvalospjevi na račun Modrića ne prestaju…


“Nemamo više riječi za opisati Modrićevu genijalnost. Možda je to najbolje opisati ovako: Još jedna u nizu lekcija zvjezdanog Modrića. Jedino on može napraviti ono što je radio Levanteu. Kako li je samo namjestio Mendyjev gol… Posluživao je sve suigrače i iz sebe izvlačio sve što može na oduševljenje gledatelja. Onda je asistirao Rodrygu, pa Viniju… Ukratko, radio je što je htio”, navedeno je u Marci, najčitanijem španjolskom listu.




Prvu asistenciju Modrića na utakmici možete pogledati ovdje.


“Istina, protivnici nisu igrali presing, ali dio zasluga za to ide i Hrvatu. Točnije, njegovoj sposobnosti da uvijek nađe najbolji pas za najbolje postavljenog suigrača. Ovaj put je repertoar otvorio loptom koja je išla Mendyju, a bježala od suparnika. Nastavio je savršenim posluživanjem, poklonom za Rodryga i onda prvi čin zatvorio brzim dodavanjem za Vinijev gol. Tri dodavanja za tri gola. Festival hrvatskog maestra za samo 45 minuta”, piše Marca.