Turska

VIDEO Igrači Fenerbahčea krenuli s juniorima pa napustili teren u drugoj minuti finala Superkupa

Portal Novilist.hr, Hina

Foto Screenshot,SportKlub

Foto Screenshot,SportKlub

Fener je iz prosvjeda započeo utakmicu sa U-19 ekipom, a nakon što je Mauri Icardi već u prvoj minuti doveo Galatasaray u vodstvo, igrači Fenera su napustili teren i susret je prekinut



ISTANBUL Nogometaši Fenerbahčea napustili su travnjak u drugoj minuti finala Superkupa nakon što je Galatasaray poveo sa 1-0, nakon čega je sudac Volkan Bayarslan prekinuo utakmicu.


Fener je iz prosvjeda započeo utakmicu sa U-19 ekipom, a nakon što je Mauri Icardi već u prvoj minuti doveo Galatasaray u vodstvo, igrači Fenera su napustili teren i susret je prekinut.


Ovdje pogledajte prekid utakmice. 




Vodstvo Fenerbahčea je posljednjih dana najavljivalo “akciju” nakon što je Turski nogometni savez odbio njihovu zamolbu za odgodu Superkupa kako bi se što bolje pripremili za utakmicu protiv Olympiakosa u Konferencijskoj ligi.


Bilo je samo upitno koji će potez Fener povući. Jedna od opcija je bila izaći na teren s devet igrača, a potom iscenirati tri crvena kartona. Budući da u momčadi mora biti najmanje sedam igrača da bi se utakmica nastavila, sudac bi morao prekinuti susret. Međutim, na koncu su u Feneru odlučili započeti utakmicu, a nakon prvog gola povukli su igrače s terena.


Finale će sasvim sigurno biti registrirano rezultatom 3-0 za Galatasaray, a Fenerbahčeu prijeti i dodatna kazna.