ODLIČAN NASTUP

Veznjak Zrinjskog Zvonimir Kožulj proglašen igračem tjedna UEFA-ine Konferencijske lige

Hina

0n je protiv AZ Alkmaara, u kojemu je igrao tek drugo poluvrijeme, postigao dva gola, imao jednu asistenciju uz točnost dodavanja od 80 posto



MOSTAR – Veznjak bosanskohercegovačkog prvaka Zrinjskog Zvonimir Kožulj proglašen je igračem tjedna UEFA-ine Konferencijske lige po izboru posjetitelja službene internetske stranice krovne europske nogometne organizacije nakon što je bio među najzaslužnijim za čudesni preokret u kojemu je Zrinjski slavio sa 4-3 protiv nizozemskog AZ Alkmaara iako je na poluvremenu gubio sa 0-3.


Kao igrače s najboljim učinkom u prvim susretima Konferencijske lige UEFA je izdvojila Poljaka Jakuba Piotrowskog iz Ludogoreca, Ernesta Mucija iz Legije, Lucu Ranierija iz Fiorentina te Zvonimira Kožulja iz Zrinjskog. Nakon glasovanja nekadašnji veznjak Hajduka proglašen je najboljim igračem, 0n je protiv AZ Alkmaara, u kojemu je igrao tek drugo poluvrijeme, postigao dva gola, imao jednu asistenciju uz točnost dodavanja od 80 posto.


U izjavi za medije Kožulj je rekao kako je ovim poluvremenom vratio duga prema klubu u kojemu je potekao kao igrač.




“Bilo koji način da doprinesem ekipi je meni čast i zadovoljstvo jer sam poniknuo tu i dugujem ovom klubu. Presretan sam što sam tu i što mogu dijeliti sreću s  navijačima i ljudima iz kluba”, rekao je Kožulj.