Veldin Hodža

Veznjak Rijeke najavio susret Hrvatske U-21: “Uzbuđen sam, lijepo je igrati protiv ekipe poput Engleske”

Hina

Veldin Hodža/Foto V. KARUZA

Veldin Hodža/Foto V. KARUZA

Oni imaju dosta igrača koji igraju standardno u svojim klubovima koji su najbolji klubovi svijeta. Bit će nam sigurno teško, to je jedna jako dobra ekipa, dodao je pomoćni trener Ante Tomić



ZAGREB Hrvatska U-21 reprezentacija igra sutra u Londonu prijateljsku utakmicu protiv Engleske, a pomoćni trener Ante Tomić i reprezentativac Veldin Hodža su svjesni da je to veliki ispit za mladu reprezentaciju


“U svakoj utakmici želiš pobijediti pa tako i u ovoj. To je jedna od najboljih reprezentacija svijeta, to je i prilika da se pokažemo, da vidimo što nas čeka na Euru, da probamo igrati s najboljim reprezentacijama tako da vidimo na kojem smo mjestu”, kazao je Ante Tomić.


“Oni imaju dosta igrača koji igraju standardno u svojim klubovima koji su najbolji klubovi svijeta. Bit će nam sigurno teško, to je jedna jako dobra ekipa” , dodao je, izrazivši zadovoljstvo što su svi igrači u reprezentaciji zdravi.




Tomić se osvrnuo i na utakmicu odigranu prije četiri dana u Varaždinu u kojoj su mladi reprezentativci odigrali 0-0 s Izraelom.


“Možemo biti zadovoljni s pristupom naših igrača, htijenjem i željom, ali falilo nam je malo kvalitete, malo opuštenosti na lopti, dubine i konkretnosti”, kazao je Tomić.


Veznjak reprezentacije Veldin Hodža također očekuje jako dobru utakmicu.


“Uzbuđen sam, lijepo je igrati protiv takve ekipe, Engleska ima jako dobru ekipu i čekamo jako dobru utakmicu”, kazao je Hodža, istaknuvši kako, iako je to prijateljska utakmica, ne treba ju gledati kao takvu.


“Nema tu prijateljskih utakmica, ovo je dokazivanje za nas. Euro je u šestom mjesecu, na svakom od nas je da izborimo poziv i dat ćemo sve od sebe”, nadovezao se Hodža.


Prijateljska utakmica mlade U-21 reprezentacije igra se sutra u Londonu s početkom u 20,45 sati.