Josip Vuković

Veznjak Osijeka se oprostio od suigrača, nova destinacija mu je – Hajduk

Portal Novilist.hr

Oproštaj Vukovića/Foto NK Osijek

Oproštaj Vukovića/Foto NK Osijek

Vuče, hvala na svemu i sretno u nastavku karijere! - napisali su iz Osječani na svojim službenim stranicamaOSIJEK NK Osijek objavio je kako se Josip Vuković oprostio od ekipe nakon što je sporazumno raskinuo ugovor. Sljedeća destinacija mu je Hajduk, gdje odlazi zbog želje za većom minutažom.


– Vuče, hvala na svemu i sretno u nastavku karijere! – napisali su iz Osječani na svojim službenim stranicama.


Dosadašnjem veznjaku Osijeka ugovor je trebao završiti u ljeto iduće godine, ali se igrač htio okrenuti novim izazovima zbog male minutaže u hrvatskom doprvaku. Vuković se sada vraća u svoj matični klub,  igrao je u mlađim kategorijama Hajduka, kao i za seniore u sezoni 2014./2015.
– Najvažnije mi je igrati, biti što više na terenu. Što se Osijeka tiče, ne mogu apsolutno reći niti jednu ružnu riječ. Naprotiv, čast mi je što sam bio dio najbolje generacije u povijesti Kluba, to ću uvijek pamtiti i time se uvijek ponositi. Stvarno mi je žao što odlazim jer kada sam dolazio mislio sam da ću ostati duže, ali život nogometnog profesionalca je takav da je teško nešto unaprijed planirati, neke se stvari događaju neplanski – rekao je Vuković pri odlasku iz Osijeka.