Mato Stanić novi član

Veznjak iz Širokog Brijega ipak potpisao za Bijele, Stanić objasnio zašto se prije potpisa vraćao u BiH

Portal Novilist.hr

Mato Stanić/Foto HNK Rijeka

Mato Stanić/Foto HNK Rijeka

Došao sam u Rijeku, dogovorio sve usmeno, vratio se doma po stvari. Klubovi su se u međuvremenu sve dogovorili i sretan sam što sam ovdje  - objasnio je Stanić



RIJEKA Mato Stanić ipak je potpisao za HNK Rijeka, novi veznjak na Rujevicu dolazi iz Širokog Brijega.


Transfer bh. veznjaka trebao je biti riješen već prije nekoliko dana, ali navodno je došlo do određenih nesporazuma oko uvjeta za igrača i njegova menadžera. Čak je i trener Širokog Brijega Toni Karačić prije dva dana izjavio kako mu je žao što je Stanićev transfer propao, ali ipak su se dvije strane uspjele dogovoriti.


– Čim sam saznao da je Rijeka zainteresirana za mene uopće nije bilo dileme želim li doći. Od prvog dana sam htio doći u Rijeku i nisam razmišljao o nekoj drugoj opciji. Došao sam u Rijeku, dogovorio sve usmeno, vratio se doma po stvari. Klubovi su se u međuvremenu sve dogovorili i sretan sam što sam ovdje  – objasnio je Stanić pri dolasku na Rujevicu.




Novi veznjak priznao je kako se najbolje osjeća na poziciji zadnjeg veznog, a do njegova je transfera došlo nakon što je iz kluba otišao također Širokobriježanin i veznjak Stjepan Lončar.


– Postoji povezanost Širokog i Rijeke, čuo sam puno lijepih stvari o Rijeci. Čestitao sam Stjepanu Lončaru na transferu, nisam se čuo s njime prije dolaska, ali nazvat ću ga da ga pitam za koji savjet. Bilo je još igrača iz Širokog Brijega koji su ostavili trag u Rijeci, tako da je to dobar put za mene.