Proslavljeni crnogorski rukometaš

Veselin Vujović se vraća u hrvatski rukomet, preuzima klupu NEXE-a

Hina

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Veselin Vujović je olimpijski i svjetski prvak s reprezentacijom Jugoslavije te trostruki osvajač Lige prvaka s Metaloplastikom i BarcelonomZAGREB – Proslavljeni crnogorski rukometaš i uspješni trener Veselin Vujović preuzet će klupu rukometnog kluba NEXE, objavila je u ponedjeljak uprava našičkog kluba.


“Da, donijeli smo odluku i Veselin Vujović preuzima klupu RK NEXE. Iako se u medijima ovih dana špekuliralo s brojnim imenima,sada i službeno mogu povrditi da će ekipu od srijede preuzeti Veselin Vujović s kojim smo brzo postigli dogovor na obostrano zadovoljstvo. Naše su ambicije velike i smatramo da je u ovom trenutku Vujović najbolje rješenje za naš klub. Osim toga, odlučili smo još malo pojačati stručni stožer pa u naš klub dolazi i Krešo Ivanković, dosadašnji trener RK Dubrava i izbornik juniorske reprezentacije Hrvatske, koji će biti Vujovićev pomoćnik”, izjavio je Josip Ergović, predsjednik našičkog kluba.


Veselin Vujović je olimpijski i svjetski prvak s reprezentacijom Jugoslavije te trostruki osvajač Lige prvaka s Metaloplastikom i Barcelonom. Njegov pomoćnik na klupi bit će Krešo Ivanković, izbornik muške juniorske reprezentacije Hrvatske i dosadašnji trener hrvatskog premijerligaša RK Dubrava, dodaje RK NEXE.
Službeno predstavljanje bit će na konferenciji za medije koja će biti održana u srijedu 28. veljače u 11 sati u sportskoj dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama. Prvu utakmicu na klupi NEXE-a Vujović će odraditi u subotu u 3. kolu domaće Lige za prvaka na gostovanju u Poreču, nakon čega slijedi put u Švedsku i utakmica protiv IK Sävehof.