Dvogodišnji ugovor

Veliki uspjeh perspektivne riječke nogometašice, 18-godišnja Petra Mikulica potpisala za Milan!

Katarina Blažević

Petra Mikulica u dresu Milana/Foto AC Milan

Petra Mikulica u dresu Milana/Foto AC Milan

Potpis je stigao nakon što je Milan čak dvije godine pratio jednu od trenutno najperspektivnijih hrvatskih nogometašica, ali i najvećih talenata ikada kada je ženski riječki nogomet u pitanju



RIJEKA U danima kada je Matija Frigan postao najskuplji riječki nogometaš u povijesti izlaznih transfera Bijelih, transfer vrijedan jednakog divljenja ostvarila je u ženskom nogometu mlada Riječanka. Petra Mikulica, 18-godišnja krilna napadačica, potpisala je dvogodišnji ugovor s talijanskim velikanom Milanom, koji je prošlu sezonu završio na trećem mjestu Serie A.


Mikulica je već s prvom ekipom na pripremama za novu sezonu, a potpis je stigao nakon što je Milan čak dvije godine pratio jednu od trenutno najperspektivnijih hrvatskih nogometašica, ali i najvećih talenata ikada kada je ženski riječki nogomet u pitanju.


Prije dvije godine roditelji su odlučili kako je ipak prerano da se Mikulica sama preseli u Milano, te je Petra u matičnoj Rijeci ostala do prošloga ljeta, kada je prvo kao posuđena igračica dva mjeseca igrala za Split u Ligi prvakinja, a potom sezonu odradila u zagrebačkom Dinamu.




U Milan je sada došla kao slobodna igračica, a nakon što je već i debitirala za seniorsku hrvatsku reprezentaciju.