LEN Euro kup

Većina Primorjaša nikada nije igrala u ambijentu poput jučerašnjeg: “Bilo je čudesno, a rezultat je realan”

Igor Duvnjak

Foto M. ĐEKIĆ

Foto M. ĐEKIĆ

Napravili smo nešto čudesno u ovom natjecanju, ostvarili smo čak devet pobjeda. Pritom smo do finala u Rijeci bili neporaženi. Sad nas je pobijedila odlična momčad Juga AO - kaže Viktor Tončinić



RIJEKA Tko ne bi bio u koži vaterpolista Primorja EB nakon poraza od Juga AO u sinoćnjem finalu, ta tvrdnja je paradoksalna tek onome tko nije bio na utakmici. Navijači su, naime, svim srcem čestitali riječkim momcima za tolike europske uspjehe, igrači su im odmahivali s ponosom i zadovoljstvom.


– Prvo izražavam velike čestitke cijeloj našoj momčadi i svim našim trenerima na ovom ostvarenom rezultatu. Jednostavno, ponosan sam na sve nas – rekao je mladi centar Primorjaša Viktor Tončinić, jedno od obećanja s Kantride. – Kada je riječ o finalu, ovo je realan rezultat. Jug AO je ipak kvalitetna momčad, sastav koji je kroz tolike godine osvojio sve trofeje. Ne mogu drugo nego čestitati im na odličnoj utakmici.


Na kraju europskog puta, Viktor i prijatelji se mogu s ponosom osvrnuti na ostvareno.




– Napravili smo nešto čudesno u ovom natjecanju, ostvarili smo čak devet pobjeda. Pritom smo do finala u Rijeci bili neporaženi. Sad nas je pobijedila odlična momčad Juga AO.


I Tončinić i mnogi njegovi suigrači u karijeri nisu igrali u ambijentu poput ovoga na Kantridi u prethodna dva dana.


– Primorje EB već godinama nije imalo ovakvu publiku. Postavljanje su i pomoćne tribine. Došla nam je i Armada, sjajno nas je podržala i bila je naš “osmi igrač”. Na tome joj veliko hvala. Uglavnom, sve je bilo čudesno.