RASPRODANE ULAZNICE ZA OSMINU FINALA

Vatreni protiv Furije s maksimalnom podrškom: u samo četiri sata planule sve ulaznice za hrvatski sektor

Portal Novi list

Navijačice Vatrenih/Foto: REUTERS

Navijačice Vatrenih/Foto: REUTERS

Oko 15:00 sati rasprodane su sve raspoložive utakmice za hrvatski sektor, koji će tako biti do kraja popunjen na utakmici osmine finala EURO-a 2020 protiv Španjolske, koja će biti odigrana 28. lipnja s početkom u 18:00 sati u Kopenhagenu.RIJEKA Unutar samo četiri sata nakon početka prodaje ulaznica za utakmicu Hrvatske i Španjolske u osmini finala EURO-a, hrvatski navijači kupili su sve raspoložive ulaznice za hrvatski sektor na stadionu Parken, objavio je HNS.


Prodaja ulaznica za hrvatski sektor počela je u 11:00 sati putem UEFA-inog portala za ulaznice, a ulaznice su se mogle kupiti uz pomoć pristupnih kodova. Oko 15:00 sati rasprodane su sve raspoložive utakmice za hrvatski sektor, koji će tako biti do kraja popunjen na utakmici osmine finala EURO-a 2020 protiv Španjolske, koja će biti odigrana 28. lipnja s početkom u 18:00 sati u Kopenhagenu.


U petak 25. lipnja započet će slobodna prodaja ulaznica za neutralne sektore putem Uefinog portala za ulaznice, ako ostane neiskorištenih ulaznica iz drugih kvota koje UEFA ima na raspolaganju.


ULAZAK U DANSKU I NA STADION PARKEN
Hrvatski nogometni savez preporučuje svim navijačima, neovisno o zemlji iz koje dolaze u Kopenhagen, praćenje aktualnih informacija o pravilima ulaska u Dansku na službenim stranicama danskih vlasti.


Pravila o ulasku na stadion Parken u Kopenhagenu mogu se pronaći na službenim stranicama UEFA-e.