DRUGO KOLO PRVENSTVA HRVATSKE

Vaterpolisti Primorja EB večeras gostuju kod Solarisa, Jurišić: “Dobro se poznajemo, znamo tko što može”

Valentina Prokić

Roko Jurišić/Foto: S. DRECHSLER

Roko Jurišić/Foto: S. DRECHSLER

Analizirali smo ih, vidjeli smo prednosti i nedostatke i pokušat ćemo to iskoristiti na najbolji način. Cilj nam je odigrati dobru utakmicu, dati sve od sebe, pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti - kaže vaterpolist Primorja EB Roko JurišićRIJEKA Vaterpolisti Primorja Erste bank večeras od 19.30 sati u Šibeniku igraju prvenstveni susret drugog kola prvenstva Hrvatske protiv Solarisa. Šibenčani su zbog kvalifikacijskog turnira LEN Euro kupa zatražili odgodu dvoboja s Primorjašima, a nakon turnira u Budimpešti okreću se domaćim izazovima u kojima nepoznanicma nema. Solaris i Primorje stari su znalci i ljuti protivnici iz prijašnjih sezona koji su redovno nudili neizvjesne i zanimljive partije.


– Naša se momčad promijenila, ali i njihova. Ostali su bez centra, tako da su na toj poziciji slabiji nego što su bili, a otišao im je i jedan ljevak. Dobro se poznajemo, znamo tko što može i tko što ne može. Analizirali smo ih, vidjeli smo prednosti i nedostatke i pokušat ćemo to iskoristiti na najbolji način. Cilj nam je odigrati dobru utakmicu, dati sve od sebe, pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti – kaže vaterpolist Primorja EB Roko Jurišić, jedan od iskusnijih u mladoj momčadi s Kantride.


Solaris će tražiti iskupljenje za neuspješnu europsku epizodu, dok Riječani nemaju imperativ.
– Atmosfera je dobra. Nemamo pritisak rezultata i kad je situacija takva onda se može odigrati bolje nego što se očekuje. Želimo se pokazati u dobrom svjetlu i pokušati pobijediti – poručio je Jurišić