Serie A

Uspješno gostovanje Torina, Vlašić strijelac

Hina

Nikola Vlašić/Foto REUTERS

Nikola Vlašić/Foto REUTERS

Torino, sastav kojeg vodi hrvatski strateg Ivan Jurić, poveo je već u 10. minuti kada je domaću mrežu pogodio kolumbijski napadač Zapata



UDINE Uspješno su gostovanje odradili nogometaši Torina koji su slavili kod Udinesea 2-0 u dvoboju 29. kola talijanske Serie A, a jedan pogodak za goste je postigao hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić.


Torino, sastav kojeg vodi hrvatski strateg Ivan Jurić, poveo je već u 10. minuti kada je domaću mrežu pogodio kolumbijski napadač Zapata. Početkom drugog poluvremena Torino je napravio ključni korak prema tri boda. Nakon ukradene lopte Zapata je proigrao Vlašića, a hrvatski vezni igrač se lijepo oslobodio čuvara i lijevom nogom iskosa plasirao loptu u mrežu za 2-0.


Vlašiću je to bio treći ovosezonski ligaški pogodak, a prije ovog ogleda pogađao je u utakmicama protiv Sassuola i Napolija. Ova pobjeda podigla je Torino na deseto mjesto ljestvice.




U vrlo dobroj sezoni i dalje uživaju nogometaši Monze koji su ovom prilikom pobijedili Cagliari na domaćem terenu s 1-0. Jedini pogodak postigao je Maldini u 41. minuti, a Monza je mjesto ispred Torina na ljestvici, na devetoj poziciji.


Sve ostale utakmice ovog kola igraju se u nedjelju, a sastat će se Juventus – Genoa, Verona – Milan, Atalanta – Fiorentina, Roma – Sassuolo i Inter – Napoli.