REVANŠ USIKA I JOSHUE

Usik otvoren za revanš protiv Joshue početkom sljedeće godine, ali ima jedan uvjet

Hina

Oleksandr Usik/Foto: REUTERS

Oleksandr Usik/Foto: REUTERS

„Oni žele revanš u Velikoj Britaniji, ali mi ga želimo ovdje, u Kijevu. Većinu svojih profesionalnih pobjeda Usik je proslavljao u inozemstvu. Sada bi želio pobijediti doma, pred svojim navijačima“.KIJEV Sve je izvjesnije kako bi se repriza boksačkog meča Usika i Joshue mogla dogoditi u veljači ili ožujku iduće godine.


Oleksandr Krasjuk, promotor ukrajinskog boksača Oleksandra Usika koji je slavio u tom dvoboju, na konferenciji za novinare u Kijevu potvrdio je takvo što.


„Slažemo se s opcijom da se uzvratni dvoboj održi u veljači ili ožujku iduće godine, ali imamo drugih ideja oko mjesta održavanja tog meča“.
Meč u kojem je Usik postao novi svjetski prvak u teškoj kategoriji po WBA, IBF, WBO i IBO verziji održao se u Londonu, na stadionu Tottenhama, a iz tima poraženog Joshue već se moglo osluhnuti kako bi željeli i da se taj revanš održi negdje na britanskom tlu. No, Krasjuk je na tu temu rekao.


„Oni žele revanš u Velikoj Britaniji, ali mi ga želimo ovdje, u Kijevu. Većinu svojih profesionalnih pobjeda Usik je proslavljao u inozemstvu. Sada bi želio pobijediti doma, pred svojim navijačima“.