AFIRMACIJA RUKOMETA

U subotu se u Gospiću igra prvi Memorijalni rukometni turnir Joso Starčević-Ćele

Marin Smolčić

Foto Marin Smolčić

Foto Marin Smolčić

Na rukometnom spektaklu sudjelovat će ekipe: RK Bjelovar - Premijer liga, RK Umag - Premijer liga, RK Ribola Kaštela - 1.HRL jug i domaćini RK Gospić - 1.HRL jug



GOSPIĆ – U plejadi istinskih zaljubljenika sporta svakako se ubrajao nedavno preminuli prof. Joso Starčević-Ćele. Cijeloga je života bio rukometaš, mentor, trener, sportski djelatnik i organizator brojnih natjecanja. Jedan je od najzaslužnijih Gospićana u afirmaciji rukometa u svojem gradu. Mlade generacije RK „Gospić“ svojem nekadašnjem članu i treneru žele se odužiti na svoj način.


RK „Gospić“ organizira prvo izdanje Memorijalnog turnira „Joso Starčević – Ćele“ koji će se održati u subotu, 21. kolovoza 2021. godine, u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću. Na rukometnom spektaklu sudjelovat će ekipe: RK Bjelovar – Premijer liga, RK Umag – Premijer liga, RK Ribola Kaštela – 1.HRL jug i domaćini RK Gospić – 1.HRL jug.





Ekipe koje će uveličati ovaj događaj pripadaju samom vrhu rukometa u Hrvatskoj, što i gospićki klub stavlja stepenicu više na istoj sportskoj piramidi i još ga jednom potvrđuje kao najbolji i najuspješniji sportski klub u Gospiću i Ličko-senjskoj županiji.


Na žalost, zbog epidemioloških mjera, gledatelji neće moći podržati rukometaše Gospića u utakmicama protiv klubova iz najkvalitetnije rukometnog ranga u Hrvatskoj, neće moći uveličati ovaj hvale vrijedan rukometni događaj i na taj način odati počast rukometnoj legendi Gospića.
Utakmice počinju od 11 sati kada igraju RK Bjelovar i RK Ribola Kaštela, dok će se oko 18.30 sati organizirati dodjela nagrada.