ATP MONTE CARLO

Tsitsipas tek treba izgubiti set na cijelom turniru, u samo sat vremena nadigrao Evansa za finale Monte Carla

Hina

Stefanos Tsitsipas/Foto REUTERS

Stefanos Tsitsipas/Foto REUTERS

Grčki tenisač koji na turniru nije izgubio nijedan set u nedjelju će u finalu igrati protiv boljeg iz ogleda između osmog tenisača svijeta Rusa Andreja Rubljeva i Norvežanina Caspera Ruuda, 27. na ATP ljestvici.MONTE CARLO Grk Stefanos Tsitsipas, peti tenisač svijeta, plasirao se u subotu u finale teniskog ATP turnira iz serije Masters 1000 nakon što je u polufinalu bez većih problema eliminirao Britanca Daniela Evansa (ATP-33.) sa 6:2, 6:1 poslije sat vremana i devet minuta igre.


Grčki tenisač koji na turniru nije izgubio nijedan set u nedjelju će u finalu igrati protiv boljeg iz ogleda između osmog tenisača svijeta Rusa Andreja Rubljeva i Norvežanina Caspera Ruuda, 27. na ATP ljestvici.


Tri  puta finalist na grand slam turnirima, pobjednik Mastersa na kraju 2019. godine i dva puta finalist turnira iz serije Masters 1000 (Kanada 2018. i Madrid 2019.), Tsitsipas je osvojio četiri turnira iz serije ATP 250 (Stockholm 2018., Marseille i Estoril 2019., Marseille 2020.), ali ni jedan turnir više kategorije.