Uoči kvalifikacija...

Trening Vatrenih u Dugopolju prošao bez sedmorice reprezentativaca, liječnici pregledali Petkovića

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Na prvom treningu nisu bili ni Vida i Stanišić, čiji je dolazak najavljen za ponedjeljak kasno navečer, kao ni Ivušić, koji ima problema sa želučanom virozom, pa će se naknadno organizirati njegov dolazak



SPLIT Vatreni su u Dugopolju odradili prvi trening uoči prvih kvalifikacijskih susreta za EURO s Walesom i Turskom. Doduše, u nekompletnom sastavu…


Kapetan Luka Modrić ostao je u hotelu zbog odmora nakon El Clasica, u kojem je njegov Real Madrid izgubio od Barcelone.


– U hotelu su ostali Modrić, Brozović, Barišić i Petković. Svi imaju odmor nakon utakmica koje su igrali u nedjelju, a Petkovića su pregledali naši liječnici, nije ništa ozbiljno s koljenom, pa ćemo kroz sljedeća dva-tri dana vidjeti može li konkurirati za Wales i Tursku. U svakom slučaju, Petković ostaje s reprezentacijom u Splitu – naglasio je glasnogovornik Pacak, a prenose Sportske novosti.




Na prvom treningu nisu bili ni Vida Stanišić, čiji je dolazak najavljen za ponedjeljak kasno navečer, kao ni Ivušić, koji ima problema sa želučanom virozom, pa će se naknadno organizirati njegov dolazak.


Hrvatska će prvu utakmicu kvalifikacijske skupine D odigrati u subotu, 25. ožujka, u 20:45 protiv Walesa na Poljudu. Tri dana kasnije gostovat će u Turskoj.