Seno Čusto

Treneru riječke Lokomotive i najbolje hrvatske strijelkinje pozlilo u Tokiju po povratku s treninga, zadržan je u bolnici

P. N.

Snježana Pejčić i Seno Čusto/Foto Arhiva NL

Snježana Pejčić i Seno Čusto/Foto Arhiva NL

Liječnička služba iz sastava hrvatske olimpijske delegacije u Tokiju prati njegovo stanje, u stalnom je kontaktu s liječnicima u bolnici te će o svim novonastalim okolnostima pravodobno izvijestiti Hrvatski olimpijski odbor i hrvatsku javnost - stoji u priopćenju HOO-aTOKIO Seno Čusto, trener riječke Lokomotive i najbolje hrvatske strijelkinje Snježane Pejčić, završio je u bolnici u Tokiju nakon što mu je pozlilo po povratku s treninga.


– U četvrtak oko 16 sati, prilikom povratka s treninga hrvatskih strijelaca u autobusu je pozlilo treneru Seni Čusti koji je otpremljen u bolnicu na pretrage. S njim je cijelo vrijeme bio liječnik našeg olimpijskog izaslanstva te je nakon Čustina pregleda informiran o zadržavanju trenera na bolničkom liječenju. Liječnička služba iz sastava hrvatske olimpijske delegacije u Tokiju prati njegovo stanje, u stalnom je kontaktu s liječnicima u bolnici te će o svim novonastalim okolnostima pravodobno izvijestiti Hrvatski olimpijski odbor i hrvatsku javnost – stoji u priopćenju HOO-a.