Kup ipak ide Mladosti

Trenerica Rijeke zadovoljna hrabrom igrom svoje ekipe u finalu Kupa: “Ovako odigrati protiv Mladosti je stvarno velika stvar”

Luka Medak

Gordana Tomić/Foto V. KARUZA

Gordana Tomić/Foto V. KARUZA

Ušli smo neočekivano dobro u susret, taj prvi set cure su odigrale bez greške, iako se moglo očekivati da neće to moći trajati kroz cijelu utakmicu - rekla je Tomić



RIJEKA Trenerica riječkih odbojkašica Gordana Tomić zadovoljna je bila nakon finala Kupa u kojoj su njezine igračice pokazale dobru i hrabru igru unatoč porazu.


Foto galerija: Finale Kupa Snježane Ušić: HAOK Rijeka - HAOK Mladost Foto: Marko Gracin


– Protiv ovakve ekipe Mladosti odigrati ovako hrabru utakmicu je stvarno velika stvar. Ušli smo neočekivano dobro u susret, taj prvi set cure su odigrale bez greške, iako se moglo očekivati da neće to moći trajati kroz cijelu utakmicu. No bez obzira na to odigrale su borbeno do kraja, borile su se za svaki poen i ja sam i više nego zadovoljna. Za mene je ovo bilo odlično finale.


Trenerica se osvrnula i na sjajnu igru mlade Mare Štiglić.




– Mi se više ne čudimo Mari što tako igra. Uvijek je daleko najmlađa od svih, ali bez respekta igra protiv puno starijih i iskusnijih cura i s njom znamo da nikada neće biti problema.


Mladostašice su loše ušle u susret, ali su kasnije pokazale kako nisu bez razloga prva ekipa Hrvatske.


– Rijeka je igrala super prvi set, a mi smo puno griješili, imali smo 12 neforsiranih grešaka. Riječanke su stvarno igrale lijepu odbojku, a mi u početku nismo reagirali kako treba. No kako je utakmica odmicala polako smo dolazili na svoje, ali čestitke Rijeci što nas je natjerala da igramo maksimalno – rekao je trener Mladosti Leo Barić.