Jakirović nakon derbija

Trener Rijeke: “Gledatelji su mogli uživati, a nama ostaje žal. Propustili smo velike prigode”

Denis Frančišković

Foto V. KARUZA

Foto V. KARUZA

Propustili smo velike prigode preko Marina, nije zabio niti Frigan. Osijek bolji u nastavku? Nisu imali što izgubiti, ubacili su tri napadača, zato smo mi morali Veigu - rekao je Jakirović



RIJEKA Trener Rijeke Sergej Jakirović priznao je nakon susreta s Osijekom kako ipak ostaje žal zbog propuštene pobjede…


– Sjajna utakmica za gledatelje, mislim da su mogli uživati. Igralo se žustro i dinamično s puno obostranih prigoda. Ostaje žal, negdje lopta da, negdje uzme. Tako je to. Propustili smo velike prigode preko Marina, nije zabio niti Frigan. Osijek bolji u nastavku? Nisu imali što izgubiti, ubacili su tri napadača, zato smo mi morali Veigu. Svi se bore za sebe, oni su sada nama uzeli bod, što smo mi njima učinili u Gradskom vrtu.


Atmosfera? Gledatelji su bili fantastični. Hvala im, vjerujem da će dolaziti i dalje u ovolikom broju i davati podršku ovoj momčadi, koja daje sve od sebe – kazao je Jakirović.




Trener Osijeka Borimir Perković još uvijek čeka na pobjedu na klupi Osječana.


– Znali smo gdje dolazimo. Kod momčadi koja igra najbolje ovog proljeća i kod koje je sve bajkovito, a mi s druge strane nismo u dobrim okolnostima. Odigrali smo kako smo željeli, hrabro, koncentrirano, taktički i tehnički jako dobro. Možda sam subjektivan, ali mislim da smo bili bliži pobjedi. Izlazak Lovrića? Kondicijske prirode. Ova utakmica mi je potvrdila vjeru u igrače. Zadovoljan sam, pritiska nema. Treba s osmijehom dolaziti na treninge – kaže Perković.