Dočekuju City

Trener PSG-a najavio susret Lige prvaka i objasnio sukob Mbappea i Neymara: “Diglo se puno buke”

Portal Novilist.hr

Mauricio Pochettino / REUTERS

Mauricio Pochettino / REUTERS

Puno se buke diglo izvan kluba, ali unutra se to nije ni osjetilo. Popričali su, ja sam također odradio razgovor s njima i već na treningu su se smijali i šalili - rekao je Pochettino



PARIZ Nogometaši PSG-a sutra igraju utakmicu drugoga kola grupne faze Lige prvaka, u goste im dolazi Manchester City. Tom je prilikom trener Parižana Mauricio Pochettino održao konferenciju za medije na kojoj je najavio susret, ali i objasnio odnos Mbappea i Neymara.


Naime, između njih dvojice je zaiskrilo na utakmici protiv Montpelliera, Mbappe nije bio zadovoljan što mu Neymar nije htio dodati loptu na terenu.


– Oni su dva fantastična lika. U nogometu se takve stvari događaju među nogometašima koji su si konkurencija. Puno se buke diglo izvan kluba, ali unutra se to nije ni osjetilo. Popričali su, ja sam također odradio razgovor s njima i već na treningu su se smijali i šalili – rekao je Pochettino.




Trener PSG-a smatra da je atmosfera u klubu dobra, iako su Parižani imali nekoliko kikseva u prvenstvu.


– Igrači su smireni i dobro rade na treningu. Imamo dobru atmosferu. Mi smo poseban klub i moramo biti svjesni da ćemo prolaziti kroz posebne situacije, onakve kakve se u drugim klubovima ne viđaju.