STEFANO PIOLI NIJE ZADOVOLJAN

Trener Milana nakon poraza od Atletica u dramatičnoj završnici: “Sudac definitivno nije imao svoju večer”

Hina

Stefano Pioli/Foto REUTERS

Stefano Pioli/Foto REUTERS

"Nije samo u pitanju crveni karton za nas ni pogotovo jedanaesterac. Stvar je u tome što je svaka 50-50 situacija odlazila na stranu našeg suparnika", rekao je Pioli



MILAN Premda su nogometaši Milana vodili na poluvremenima obje ovosezonske utakmice u Ligi prvaka, nakon dva kola imaju nula bodova.


Na Anfieldu su nakon prvih 45 minuta imali 2-1 protiv Liverpoola, ali su izgubili 2-3. Potom su ovog utorka na svom San Siru vodili 1-0 na poluvremenu protiv madridskog Atletica. Tri boda su u džepu držali sve do 84. minute, ali su na kraju, uz igrača manje na travnjaku, izgubili 1-2. Drugi pogodak su primili u 97. minuti (Suarez iz jedanaesterca).


„Sudac ove utakmice definitivno nije imao svoju večer. Nije samo u pitanju crveni karton za nas ni pogotovo jedanaesterac. Stvar je u tome što je svaka 50-50 situacija odlazila na stranu našeg suparnika. Ali, čak i unatoč svemu tome mi smo mogli više napraviti“, rekao je nakon susreta za Sport Mediaset trener Milana Stefano Pioli.




Milan je vodio i igrao odlično do trenutka kada je isključen Kessie (29. minuta). Nakon toga je čuvao vodstvo sve do završnice, ali na kraju je kapitulirao.


„U igri 11 na 11 smo potpuno dominirali. Nakon toga više nismo mogli igrati kako smo željeli i kako smo zamislili. Mijenjali smo stvari na terenu. Istina je, morali smo u nekim situacijama bolje reagirati“, dodao je Pioli.


Inače, svi talijanski mediji složni su nakon utakmice na San Siru u jednome – „Milan je teško oštećen“ u susretu u kojem je Ante Rebić počeo utakmicu za Milan, ali je zamijenjen nakon što je domaći sastav ostao s igračem manje.