Problemi sa zvijezdom

Trener Man Uniteda potvrdio kako je Ronaldo odbio ući u igru: “Vrijeme će pokazati koliko će dugo izbivati iz momčadi”

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Ovo nije prvi put ove sezone da je portugalski nogometaš napustio utakmicu engleskog kluba prije kraja, isto je učinio i na poluvremenu prijateljske utakmice protiv Rayo Vallecana nakon što je zamijenjen



MANCHESTER Menadžer engleskog nogometnog velikana Manchester Uniteda Erik ten Hag u petak je potvrdio kako je portugalski velikan Cristiano Ronaldo odbio ući u igru kao zamjena u dvoboju Premier lige protiv Tottenham Hotspura igranom u srijedu na Old Traffordu.


Ten Hag je dodao kako Ronaldo zbog toga ne trenira s prvom momčadi te ne konkurira za nastup u subotnjem dvoboju protiv Chelseaja.


Ovo nije prvi put ove sezone da je portugalski nogometaš napustio utakmicu engleskog kluba prije kraja, isto je učinio i na poluvremenu prijateljske utakmice protiv Rayo Vallecana nakon što je zamijenjen.




“Ja sam menadžer i odgovoran sam za kulturu ponašanja ovdje te moram postaviti standarde i vrijednosti kao i kontrolirati ih. Vrijeme će pokazati koliko dugo će izbivati iz momčadi, ali i na početku sezone sam rekao ukoliko se slična situacija ponovi kako će biti posljedica. Nogomet je momčadski sport i morate ispuniti određene standarde”, kazao je Ten Hag.