Neočekivan poraz

Trener Krka nije bio zadovoljan nakon poraza u Bjelovaru: “Dogodilo se ono na što sam upozoravao”

Ivan Volarić

Foto V. KARUZA

Foto V. KARUZA

U završnici smo primili još dva gola, ponovo nakon naših grešaka. Prvi nakon izgubljene lopte, drugi praktički odmah nakon što smo krenuli s centra - kaže Tkalčević



RIJEKA Nogometaši Krka doživjeli su pomalo neočekivano visok poraz u Bjelovaru. Boduli su u prva četiri kola primili pet, a u 50 minuta u Bjelovaru – četiri gola.


– Najkraće rečeno: preskupo smo platili školarinu. Kod prvoga pogotka istekom prvoga poluvremena izgubili smo loptu na 30 metara pa skrivili opravdano dosuđeni kazneni udarac. Upozoravao sam igrače da zadrže koncentraciju i da nikako ne smijemo primiti drugi gol u ranoj fazi nastavka i upravo se to dogodilo. Ponovo nakon izgubljene lopte.


U završnici smo primili još dva gola, ponovo nakon naših grešaka. Prvi nakon izgubljene lopte, drugi praktički odmah nakon što smo krenuli s centra. Malo smo se u završnih pet minuta raspali, što nas nije još pratilo ove sezone. Dobili smo četiri gola iz četiri pogreške. Cijena odrastanja koju smo ovoga puta jako skupo platili – rekao je trener Igor Tkalčević, uz napomenu kako će uslijediti analiza pa kroz tjedan priprema za domaći ogled protiv porečkog Jadrana koji je prilika za popravni ispit.




– Odmah nakon utakmice održali smo sastanak. Naši senatori u svlačionici Vargić, Muminović, Turkalj i Zec odmah su inicirali sastanak u svlačionici. Stalo im je do kluba, momčadi i rezultata. Na neke stvari treba odmah upozoriti dok su vruće glave – rekao je Tkalčević.