KOMENTAR JACKA ROSSA

Trener Hiberniana nakon ispadanja od Rijeke: “Poraz boli jer rezultat izgleda kao da su nas razbili, ali nisu”

Portal Novi list

Jack Ross/Foto: M. LEVAK

Jack Ross/Foto: M. LEVAK

"Teško je prihvatiti ovaj poraz jer smo puno uložili u ovaj susret, snažno smo vjerovali da možemo proći", rekao je Jack Ross.



RIJEKA U uzvratu 3. pretkola UEFA Konferencijske lige nogometaši Rijeke su na svom stadionu uvjerljivo pobijedili škotski Hibernian s 4-1 (1-0) i tako izborili nastup u posljednjem kvalifikacijskom kolu za ulazak u grupnu fazu ovog europskog natjecanja, gdje će igrati protiv PAOK-a. Susret je komentirao i trener Hiberniana Jack Ross.


“Kada gledamo cijeli dvomeč, moramo se osvrnuti na nekoliko ključnih aspekata. Jedan od njih je taj što nismo u Rijeku došli s vodstvom iz šansi koje smo stvorili u Škotskoj. Borili smo se protiv dobre ekipe na njihovom stadionu, atmosfera je bila sjajna, ali mi smo se tome suprotstavili. Zabili smo sjajan gol, ali ne možemo se braniti ovako kako smo se branili u Rijeci. Moramo biti čvršći”, rekao je Ross te istaknuo da rezultat ne daje pravu sliku igre njegove momčadi.


“Razgovarali smo u svlačionici i možemo biti sretni s mnogo stvari, ali nismo sretni s rezultatom i načinom na koji smo se branili. Teško je prihvatiti ovaj poraz jer smo puno uložili u ovaj susret. Snažno smo vjerovali da možemo proći, igrači su zavrijedili pravo vjerovati svojim igrama kroz zadnjih 18 mjeseci. Poraz nas boli jer rezultat izgleda kao da su nas razbili, ali nisu”, zaključuje Ross.