Gustafsson nakon poraza

Trener Hajduka smatra da nisu imali sreće protiv Osijeka, ali je i priznao u čemu su gosti bili bolji

Portal Novilist.hr

Jens Gustafsson/Foto PIXSELL

Jens Gustafsson/Foto PIXSELL

Nismo završili drugi dio kao što smo prvi. Dopustili smo previše kontranapada Osijeku i to je slomilo našu organizaciju. Osijek je bio bolji u tom periodu. Tobol? Moramo proći i imamo prednost iz prvog susreta. Reagirat ćemo dobro nakon ovog poraza



SPLIT Nogometaši Hajduka poveli su protiv Osijeka na Poljudu pogotkom Livaje, ali su gosti u završnici preokrenuli rezultati i uzeli vrijedna tri boda. Momčad Jensa Gustafssona još uvijek je bez pobjede u HNL-u.


– Mislim da smo kontrolirali prvo poluvrijeme, ali nakon fantastičnog gola Marka utakmica se previše otvorila. Osijek je bio odličan u kontrama i ubačajima. Nismo imali sreće. Mislim da rastemo kao ekipa, dosta toga dobrog smo napravili danas na terenu. Zaslužili smo više – rekao je Šveđanin, koji nije bio zadovoljan završnicom.


– Nismo završili drugi dio kao što smo prvi. Dopustili smo previše kontranapada Osijeku i to je slomilo našu organizaciju. Osijek je bio bolji u tom periodu. Tobol? Moramo proći i imamo prednost iz prvog susreta. Reagirat ćemo dobro nakon ovog poraza.