Novi ispit

Trener Hajduka oprezan uoči Kup utakmice s Lokosima: “Pobijedili su i Rijeku i Dinamo, nema govora o podcjenjivanju”

P. N.

Valdas Dambrauskas/Foto PIXSELL

Valdas Dambrauskas/Foto PIXSELL

Moramo biti fokusirani i raditi ono što se dogovorimo i što radimo na treninzima - rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas



SPLIT Pred Hajdukom je sutra novi ispit. U četvrtfinalu Hrvatskog kupa ‘bijeli’ od 18.30 sati igraju protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj ulici.


– Teška utakmica. Ako možemo reći da su protekle tri utakmice bile zagrijavanje, a sada nas čekaju ozbiljni ispiti. Kup utakmice su uvijek posebne. Ako u prvenstvu imaš loš period možeš ga nadoknaditi, ali u kupu ako pogriješiš ispadaš. Moramo biti mentalno odlično pripremljeni. Pokušavamo opustiti igrače kako bi se oporavili. Kiša nam ne pomaže, ali napravili smo videoanalize i idemo u Zagreb u dobrom ritmu. Ako ne možemo napraviti posao u 90 minuta onda moramo u 120. Ako ne i tako, onda su tu penali.


Moramo biti fokusirani i raditi ono što se dogovorimo i što radimo na treninzima – rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas, a zatim se dotakao Lokomotive.




– Vrlo su dobra i zanimljiva momčad s mladim igračima. Ono što jako volim je da igraju s pravim gardom protiv svakoga. Pobijedili su ove sezone Rijeku i Dinamo. Nema ni govora o podcjenjivanju. Moramo biti na istom nivou energije i borbenosti kao i što je to Lokomotiva.


Kakva je situacija u momčadi?


– Neće biti puno promjena. Imamo većinom iste igrače kao i protiv Istre. Još uvijek čekamo na oporavak Diamantakosa i Kačaniklića. Vuković je počeo trenirati. To je vrlo dobra vijest. Gledamo prema naprijed i nadamo se da će nam se svi oni što prije priključiti. Ostatak momčadi je spreman – zaključio je Dambrauskas.