Mlaka igra

Trener Dinama nakon poraza na startu EL: “Primili smo prvi pogodak na početničku grešku, preboljet ćemo ovaj poraz”

Portal Novilist.hr

Damir Krznar/Foto PIXSELL

Damir Krznar/Foto PIXSELL

Vjerujemo da ćemo uspjeti preboljeti ovaj poraz, tek je prva utakmica, nismo dobro startali, ali ima još vremena - kaže trener DinamaZAGREB Nogometaši Dinama porazom su otvorili grupnu fazu Europske lige. West Ham je s dva pogotka uzeo sva tri boda na Maksimiru u prvom kolu.


– Nikako ne možemo biti zadovoljni nijednim porazom, a posebice ne ovim. Prvo poluvrijeme smo igrali mlako, nismo našli konekciju prema naprijed. Čuvali su nam loptu iako smo imali veznog igrača viška. Primili smo pogodak na početničku grešku i to nas je presjeklo. U drugom smo poluvremenu uz uvođenje špice i promjene u rasporedu sredini dobro krenuli, a onda smo opet primili gol poslije neforsirane greške i to nas je danas koštalo boljeg rezultata – rekao je nakon susreta trener Dinama Damir Krznar.


Krznar je izveo Theophilea-Catherinea na poluvremenu, ali kaže da to nije bilo zbog greške kod prvog pogotka.
– Tražili smo dva igrača koji će s pozicije stopera moći bolje ući u igru, procijenili smo da će to biti Šutalo i Lauritsen. To je bio jedini razlog zbog kojeg je izašao. Greške se svima događaju. Genk? Svaka utakmica je teška, ali bez obzira na današnje rezultate u Beču i ovdje, u Genku idemo po pobjedu. Tako idemo u svaku utakmicu. Vjerujemo da ćemo uspjeti preboljeti ovaj poraz, tek je prva utakmica, nismo dobro startali, ali ima još vremena.