PREGOVORI TRAJU

Tottenham pronašao zamjenu za Kanea

Hina

Harry Kane/Foto REUTERS

Harry Kane/Foto REUTERS



LONDON- Premda Tottenham i Bayern Munchen još uvijek nisu postigli dogovor oko odštete za Harryja Kanea (30), “Spursi” su navodno pronašli zamjenu za kapetana engleske reprezentacije.


Kako prenose engleski mediji, Tottenham je kao potencijalnu zamjenu za Kanea izabrao mladog napadača Nottingham Foresta Brennana Johnsona (22).


Čelnici njemačkog prvaka Bayerna već tjednima pokušavaju “slomiti” predsjednika “Spursa” Daniela Levyja kako bi prodao Kanea.




Bayern je spreman platiti čak 90 milijuna eura odštete za 30-godišnjeg napadača koji bi idućeg ljeta bez odštete mogao napustiti klub iz sjevernog Londona.


Kane je za Tottenham u 435 utakmica postigao rekordnih 280 golova. Rekorder je i reprezentacije Engleske sa 58 golova u 84 utakmice.


Daily Mail navodi kako Spursi kao zamjenu za Kanea žele mladog velškog napadača.


Johnson se Forestu pridružio s osam godina, a za prvu momčad je debitirao 2019.


Do sada je upisao 105 nastupa i postigao 29 godina. U mlađim uzrastima (U-16, U-17) igrao je za Englesku, a od 2018. igra za velške reprezentacije. U seniorskom dresu je upisao 20 nastupa i postigao dva gola.


Njegov otac je bivši, povremeni jamajčanski reprezentativac David Johnson koji je igrao za Ipswich, Notingham Forest, Sheffield Wednesday, Burnley i Sheffield United.