SPURSI SE ODLUČILI ZA PROVJERENO IME

Tottenham nije dugo čekao, nakon otkaza Mourinhu Spursi kontaktirali proslavljenog talijanskog stručnjaka

Hina

Maurizio Sarri/Foto REUTERS

Maurizio Sarri/Foto REUTERS

Do kraja sezone Tottenham će voditi bivši veznjak Spursa Ryan Mason, a u ljeto bi na trenersku klupu trebao sjesti Maurizio Sarri.RIM Nakon što je dao otkaz Joseu Mourinhu, engleski Tottenham je kontaktirao Maurizija Sarrija (62) nudeći mu posao trenera od sljedeće sezone.


Tottenham je o tome razgovarao sa Sarrijevim menadžerom Falijem Ramadanijem, objavili su talijanski mediji. Do kraja sezone Tottenham će voditi bivši veznjak Spursa Ryan Mason, a u ljeto bi na trenersku klupu trebao sjesti Sarri.


Sarri je u lipnju 2019. potpisao trogodišnji ugovor s Juventusom. Iako je osvojio talijansko prvenstvo, zbog ispadanja u osmini finala Lige prvaka od Lyona u kolovozu prošle godine dobio je otkaz.
Budući da je Sarri odbio sporazumno raskinuti ugovor s Juventusom, on je pod ugovorom sa Juveom do lipnja 2022. i torinski klub će mu morati isplatiti šest milijuna eura plaće ako do lipnja ne pronađe novi posao.


No, torinski klub ga se može riješiti ako mu do kraja travnja isplati 2,5 milijuna eura odštete, a Sarri, prema talijanskim medijima, jedva čeka da se vrati trenerskom poslu. Iskustvo iz engleskog nogometa ima, jer je jednu sezonu vodio Chelsea (2018–2019).