Problematični nogometaš

Tottenham će kazniti svojega igrača zbog već trećega kršenja socijalnoga distanciranja

Hina

Na Instagramu je objavio fotografiju sa svojim frizerom Justinom Carrom prekršivši pravila karantene

Na Instagramu je objavio fotografiju sa svojim frizerom Justinom Carrom prekršivši pravila karantene

Aurier je prije nekoliko dana na Instagramu objavio fotografiju sa svojim frizerom Justinom Carrom prekršivši pravila karanteneLONDON Vodstvo engleskog premierligaša Tottenhama kaznit će braniča Sergea Auriera sa čak 150.000 eura nakon što je već tri puta prekršio pravila o socijalnom distanciranju.


Aurier je prije nekoliko dana na Instagramu objavio fotografiju sa svojim frizerom Justinom Carrom prekršivši pravila karantene. Reprezentativac Obale Bjelokosti pozvao je frizera u svoj dom kako bi imao novu frizuru za povratak na trening.


Bio je to već treći put da krši pravila. Prvom prilikom je snimljen kako trči zajedno s prijateljem, a zatim je na svoj Instagram postavio još jedan video kako u parku trenira zajedno sa svojim suigračem iz Spursa.
Njegova je karijera je puna problematičnog ponašanja. Tako je u svibnju 2016. dok je bio igrač PSG-a, osuđen na dva mjeseca zatvora uvjetno jer je ispred jednog pariškog noćnog kluba laktom udario policajca.


Samo tri mjeseca ranije PSG-a ga je kaznio sa 180.000 eura jer je preko društvenih mreža pisao uvrede o svojim suigračima – Angelu di Mariji, Van der Wielu, Salvatoreu Siriguu, Zlatanu Ibrahimoviću i treneru Laurentu Blancu.