RIJEKA U SRIJEDU GOSTUJE U KOPRIVNICI

Tomić uoči okršaja sa Slaven Belupom: “Ovo je velika prilika igračima da skinu ‘ljagu’ sa sebe nakon poraza od Dinama”

Portal Novi list

Goran Tomić/Foto PIXSELL

Goran Tomić/Foto PIXSELL

"Drago mi je da se igra tako brzo nakon prošle utakmice, u kojoj smo pokazali jednu igru koja nije bila dostojna jedne Rijeke, jer sada igrači imaju priliku dokazati da je to bio samo jedan loš dan", rekao je Goran Tomić.



RIJEKA Nakon neugodnog poraza od Dinama, nogometaši Rijeke u sklopu 34. kola Prve HNL gostuju u srijedu kod Slaven Belupa u Koprivnici. To je utakmica koju momčad Gorana Tomića jednostavno mora pobijediti ako želi ostati ispred Hajduka, ali i ako želi ostati u borbi za Europu.


“To će biti vrlo bitna utakmica. Drago mi je da se igra tako brzo nakon prošle utakmice, u kojoj smo pokazali jednu igru koja nije bila dostojna jedne Rijeke, jer sada igrači imaju priliku dokazati da je to bio samo jedan loš dan. Ovo im je velika prilika da skinu “ljagu” sa sebe, tako da jedva čekam da utakmica počne”, rekao je trener Rijeke Goran Tomić.


No, nešto će se pitati i domaćine jer Slaven Belupu također trebaju bodovi u borbi za ostanak u ligi.




“Slaven Belupo je jedna ekipa koja igra čvrst i kompaktan nogomet, imaju jedan “mix” iskusnih i mlađih, potentnih igrača. Bore se za ostanak jer možda nisu uzeli bodove u nekim utakmicama u kojima su trebali, tako da će sigurno biti zahtjevna utakmica. S druge strane, mi imamo naše ciljeve, ako želimo dohvatiti Europu moramo pobjeđivati, tako da cilj su naravno sva tri boda”, zaključio je Tomić.