Stara dama

Tko će naslijediti Sarrija na klupi Juventusa? Pochettino je prvi kandidat, Talijani vide povratak Zidanea

Portal Novilist.hr

Mauricio Pochettino / REUTERS

Mauricio Pochettino / REUTERS

Iako je Argentinac najizgledniji kandidat za nasljednika Sarrija, talijanski mediji navode kako je moguć i povratak Zinedinea Zidanea u jedan od klubova u kojima je ostavio dubok trag kao igrač



TORINO Maurizio Sarri od današnjeg je dana bivši trener Juventusa, a talijanski su mediji od trenutka kada je vijest i službeno potvrđena, počeli s nagađanjima tko bi mogao zamijeniti talijanskog stručnjaka.


Mauricio Pochettino prvi je na listi mogućih zamjena s obzirom da je trenutno bez kluba, otkaz je u Tottenhamu dobio još u studenome prošle godine, a sa Starom damom je već i imao kontakt. Bivši trener Espanyola, Southamptona i Tottenhama htio je čekati prije nego što se uputi u novu avanturu, a prije Juventusa htjeli su ga i Newcastle, Monaco te Benfica.


Iako je Argentinac najizgledniji kandidat za nasljednika Sarrija, talijanski mediji navode kako je moguć i povratak Zinedinea Zidanea u jedan od klubova u kojima je ostavio dubok trag kao igrač. Njegova pozicija u Real Madridu nije na klimavim nogama, ali ga Talijani drže kao jednu od opcija jer je i on doživio razočaravajuće ispadanje u osmini finala Lige prvaka što bi ga moglo potaknuti na promjenu.




Jedna od opcija je i Filippo Inzaghi, koji je posljednjih godinu dana na klupi Beneventa, a u toj je sezoni uspio klub ponovno dovesti do Serie A. Njegovi su nogometaši ovosezonski prvaci Serie B.