Sjajan učinak

Tin Brubnjak s čak sedam golova odveo Primorjaše do nove pobjede u Regionalnoj ligi

Zlatko Horvat

Tin Brubnjak/Foto V. KARUZA

Tin Brubnjak/Foto V. KARUZA

Riječani su dvaput vodili, ali prva četvrtina pripala je Naisu. Blažić je donio treće izjednačenje, a zatim je krenula simultanka Tina Brubnjaka u presudnoj seriji 5:0 domaćeg sastava.



RIJEKA Susret 4. kola A1 Regionalne vaterpolo lige – skupina A: Primorje Erste Bank – Nais 13:7 (2:3, 5:1, 4:2, 2:1). Bazeni Kantrida.


PRIMORJE ERSTE BANK: M. I. Čubranić, Vuković, L. Babić 1, Tomić 1, Brubnjak 7 (2), Blažić 1, N. Čubranić 1, K. Babić, Sotošek, Burburan, Crippa, Jurišić 2, Duvnjak-Starčević, Kaluđerović.


NAIS: Lazić, Statomov, Pošmuga 2, Vulović, Đorđević 1, Vujović, Barbarez, Kovačević 1, Kujović, Šilj, Pogi 3, Barbeljuk, V. Tomić, O. Tomić.




Realizacija igrača više: Primorje EB 7-8, Nais 3-10. Peterci: Primorje EB 2 (2), Nais 0.


Vaterpolisti Primorja Erste Bank upisali su četvrtu pobjedu na riječkom turniru i sutra će u matineji s Cattarom pokušati potvrditi prvo mjesto u skupini A. Blistao je Tin Brubnjak, koji je postigao sedam golova.


Riječani su dvaput vodili, ali prva četvrtina pripala je Naisu. Blažić je donio treće izjednačenje, a zatim je krenula simultanka Tina Brubnjaka u presudnoj seriji 5:0 domaćeg sastava. Brubnjak je realizirao peterac, poentirao iz dviju kontri, a zatim realizirao igrača više (7:3).


Tomić je u trećoj četvrtini donio pet pogodaka prednosti (9:4), a Brubnjak je dodao još dva. Šestim pogotkom nadmašio je učinak cijele gostujuće momčadi za vodstvo 11:5. Gosti su uzvratili s dva pogotka, ali uslijedio je odgovor Riječana (13:7) s igračem više za potvrdu pobjede.