Obrat u zadnji čas

Teške optužbe padaju iz BiH, tamošnji mediji navode kako je Rijeka “izradila” Matu Stanića. Ipak ništa od novog veznjaka na Rujevici

Portal Novilist.hr

Mato Stanić/Foto JabukaTV

Mato Stanić/Foto JabukaTV

Bh. portal Jabuka.tv je neslužbeno doznao kako je dokapetan Širokog Brijega već došao u Rijeku gdje je u srijedu trebao staviti potpis na ugovor, ali su mu iz kluba tijekom današnjeg dana ponudili dvostruko manju plaću od dogovorene...



RIJEKA HNK Rijeka trebala je ovih dana predstaviti još jedno pojačanje, veznjaka Matu Stanića koji je trenutno član Širokog Brijega, ali od toga čini se ipak neće biti ništa. Bh. portal Jabuka.tv, navodi kako je transfer propao jer je “Rijeka izradila Matu Stanića”.


Navedeni portal je neslužbeno doznao kako je dokapetan Širokog Brijega već došao u Rijeku gdje je u srijedu trebao staviti potpis na ugovor, ali su mu iz kluba tijekom današnjeg dana ponudili dvostruko manju plaću od dogovorene. Promjenom ponude u zadnji trenutak i to već kada je igrač došao u Rijeku, iz kluba su izigrali Stanića, navodi jabuka.tv.


Klub s Rujevice je Stanića trebao platiti oko 130.000 eura. Stanić se sada vratio u Široki Brijeg te će se vratiti treninzima svoje momčadi.