Novak Đoković

Teniski broj jedan u svijetu nakon teškog dana: “Osjećam se užasno”

Portal Novilist.hr

Novak Đoković/Foto: REUTERS

Novak Đoković/Foto: REUTERS

Na ovom nivou, s pritiskom Igara i nastupa za svoju zemlju… Što da se radi? Nisam došao svjež ovdje, došao sam izuzetno iscrpljen, ali sam došao motiviran, naravno, sa željom da donesem medalju - bio je jasan srpski tenisač



TOKIO Srpski tenisač Novak Đoković očekivano nije bio dobro raspoložen nakon dva izgubljena meča danas. I to oba polufinala, pa je tako Đoković ostao bez dvije borbe za zlato. Sada mu tek ostaje prilika da osvoji brončana odličja.


– Kako se osjećam? Užasno. Osjećam se užasno – kratko je odgovorio Đoković, koji je u pojedinačnom polufinalu ispao od Nijemca Zvereva.


– To je sport. On je igrao bolje. Moram mu odati priznanje na preokretu. Servirao je ekstremno dobro. Nisam dobivao mnogo prilika na njegov drugi servis, a moj servis drastično je opao. Otkad sam poveo s 3:2 u drugom setu, nisam dobivao lake poene uopće. Igra mi se raspala, mislim da je uzeo osam gemova. Stao sam, dao sam njemu da napadne, slab postotak prvog servisa.




Na ovom nivou, s pritiskom Igara i nastupa za svoju zemlju… Što da se radi? Nisam došao svjež ovdje, došao sam izuzetno iscrpljen, ali sam došao motiviran, naravno, sa željom da donesem medalju – bio je jasan srpski tenisač.