Novi trener?

Talijanski mediji: Uskoro sastanak predsjednika Napolija i Josea Mourinha

Hina

Jose Mourinho/Foto REUTERS

Jose Mourinho/Foto REUTERS

Mourinho je prije desetak dana morao napustiti trenersku dužnost Rome uslijed loših rezultata rimskog kluba, a talijanski mediji navode kako Mourinho ne želi napustiti talijanski nogomet



NAPULJ Talijanski mediji tijekom ponedjeljka pišu kako će se ovog tjedna sastati Aurelio De Laurentis, predsjednik aktualnog prvaka Serie A Napolija te portugalski nogometni stručnjak Jose Mourinho.


Jedini motiv sastanka i razgovora bit će potencijalni dolazak 60-godišnjeg Mourinha na mjesto trenera napuljskog kluba gdje trenutačno sjedi Walter Mazzari koji je i ranije predstavljen kao privremeno rješenje.


Mourinho je prije desetak dana morao napustiti trenersku dužnost Rome uslijed loših rezultata rimskog kluba, a talijanski mediji navode kako Mourinho ne želi napustiti talijanski nogomet pa je u tom smislu odbio unosnu ponudu koju je dobio od Al Shababa, kluba iz Saudijske Arabije kojeg je donedavno vodio hrvatski trener Igor Bišćan.




Trenersku karijeru Mourinho je počeo u Benfici, a potom je radio u Uniao de Leiriji, Portu, Chelseaju, Interu, madridskom Realu, Manchester Unitedu, Tottenhamu i Romi.


Nakon što je prošle sezone igrao sjajno i osvojio naslov prvaka Serie A Napoli je trenutačno tek deveti na prvoligaškoj ljestvici. Tijekom ovog ponedjeljka će igrati finalnu utakmicu talijanskog Superkupa protiv Intera, a izborio je i osminu finala Lige prvaka gdje će prepreka biti Barcelona.