Mjesec dana pauze

Talijani u panici zbog Brozovićeve ozljede, hrvatski veznjak gotovo pa sigurno propušta obje utakmice protiv Barce

Portal Novilist.hr

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Talijanski medij smatra kako se hrvatski veznjak ozlijedio u najgorem trenutku za Inter s obzirom da mu je nezamjenjivi igrač



RIJEKA Marcelo Brozović već je u 19. minuti utakmice između Hrvatske i Austrije morao napustiti igru zbog ozljede. Izbornik Dalić je nakon susreta rekao da se radi o ozljedi koja će zahtijevati izbivanje s terena od oko tri tjedna, a talijanski mediji sada pišu kako će to biti i duža prisilna pauza.


Brozović je ipak ključni igrač milanskog Intera, a Talijani navode kako je ozlijedio lijevi bedreni mišić te da ga čega pauza od mjesec dana. Gazzetta dello Sport je pomalo dramatično naslovila tekst “Inter se trese zbog Brozovića kojem prijeti mjesec dana pauze”.


– Prema prvim reakcijama Brozovića neće biti neko vrijeme jer je napustio teren šepajući, natečene noge i sa zavojem na lijevoj nozi. Čini se da će sigurno propustiti obje utakmice protiv Barcelone u skupini Lige prvaka, od kojih je druga 12. listopada. Danas će Brozović obaviti detaljne pretrage pod nadzorom liječnika hrvatske reprezentacije – navodi Gazzetta.




Talijanski medij smatra kako se hrvatski veznjak ozlijedio u najgorem trenutku za Inter s obzirom da mu je nezamjenjivi igrač.