Tužne vijesti

Strašna tragedija Cristiana Ronalda, slavnom nogometašu preminuo sin

Portal Novilist.hr

Georgina i Cristiano Ronaldo, Foto: Instagram

Georgina i Cristiano Ronaldo, Foto: Instagram

Još u listopadu prošle godine Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina objavili su kako očekuju blizance, kćer i sina



RIJEKA Strašna tragedija pogodila je jednog od najboljih nogometaša svijeta, Cristiana Ronalda. Igraču Manchester Uniteda sin je preminuo tijekom poroda, objavio je na svom Instagram profilu.


Još u listopadu prošle godine Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina objavili su kako očekuju blizance, kćer i sina. Nažalost, tijekom poroda je sin preminuo, dok je kći dobro te je Ronaldo dodao kako im njezino rođenje daje snagu za dalje.


“S dubokom tugom moramo vas obavijestiti kako je naš mali sin preminuo. To je najveća bol koju jedan roditelj može osjetiti. Jedino rođenje naše male curice daje nam snagu da proživimo ove trenutke uz malo nade i sreće. Želimo se zahvaliti doktorima i medicinskim sestrama na njihovoj stručnoj brizi i njezi. Shrvani smo ovim gubitkom i molimo vas da poštujete našu privatnost u ovim teškim trenucima. Naš dragi sine, ti si naš anđeo. Zauvijek ćemo te voljeti. Cristiano i Georgina”, piše u objavi koja je potresla javnost.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)