Opravdana sudačka odluka

Strahonja u HRT-ovoj emisiji potvrdio kako je Drmić dirao loptu, iako se na TV-u to nije moglo vidjeti: “VAR soba ima i druge kamere”

Portal Novilist.hr

Josip Drmić/Foto Marko Gracin

Josip Drmić/Foto Marko Gracin

Brzo se i voditelj emisije nadovezao kako zbog nedostatka kamera gledatelji nisu mogli vidjeti tu situaciju, ali Strahonja je dodao: - VAR soba je imala i druge kamere, a treba pohvaliti i suca koji je bio dobro pokretljiv.



RIJEKA Bivši nogometni sudac i trenutno sudački ekspert u emisiji “Stadion” HRT-a, Marijo Strahonja, osvrnuo se večeras na poništen pogodak Rijeke za pobjedu protiv Hrvatskog dragovoljca. Podsjetimo, Vučkić je poentirao za 3:2 u 89. minuti, ali je pogodak poništen jer je lopta navodno dirala Josipa Drmića koji je bio u zaleđu.


Strahonja je konstatirao kako je sudačka odluka bila ispravna i kako je Drmić zaista dirao loptu. Iako, gledatelji na svojim TV ekranima to nisu mogli vidjeti.


– Za suđeno zaleđe sve pohvale VAR sobi jer su u stresnoj situaciji trebali donijeti važnu odluku. Drmić je zaista minimalno odigrao loptu i to se vidi, a bio je i u poziciji da može ometati vratara – rekao je sudački ekspert HRT-ove emisije.




Brzo se i voditelj emisije nadovezao kako zbog nedostatka kamera gledatelji nisu mogli vidjeti tu situaciju, ali Strahonja je dodao: – VAR soba je imala i druge kamere, a treba pohvaliti i suca koji je bio dobro pokretljiv.