Serie A

Srpski nogometaš donio pobjedu Fiorentini u Udinama, novi prvoligaš nastavlja iznenađivati

Hina

Dušan Vlahović/Foto REUTERS

Dušan Vlahović/Foto REUTERS

Fiorentina je ovom pobjedom skočila na diobu četvrtog mjesta na ljestvici



RIM Nogometaši Fiorentine nastavili su dobar niz u uvodnom dijelu nove sezone te su u 6. kolu Serie A, na gostovanju, dobili Udinese 1-0.


Na Friuli stadionu Fiorentina je upisala četvrtu pobjedu sezone, a za nju je zaslužan srpski nogometaš Dušan Vlahović koji je u 16. minuti realizirao jedanaesterac što je bilo dovoljno za tri boda kluba iz Toskane.


Fiorentina je ovom pobjedom skočila na diobu četvrtog mjesta na ljestvici.




Žestoka i napeta bila je utakmica Empolija i Bologne u kojoj je domaćin slavio s 4-2. Novi prvoligaš je jako dobro otvorio ovu sezonu. Ovo mu je bila treća pobjeda, nalazi se u gornjem domu ljestvice, a pogotke su ovaj put za tri boda postizali Bonifazi (autogol), Pinamonti, Bajrami (jedanaesterac) i Ricci.


Bologna je osim propusnosti u obrani imala i prilično nesreće u napadu, jer je čak tri puta pogodila okvir vrata. Od toga je Arnautović dva puta pogađao ta nesretna mjesta, jednom iz jedanaesterca kod 1-0 za domaćina.


Sassuolo je upisao tek drugu pobjedu u sezoni te je s 1-0 svladao posljednjeplasiranu Salernitanu. Jedini je gol postigao talijanski reprezentativac Berardi.