Incident

Srpski mediji bruje o Jurićevoj odluci na utakmici s Juventusom, kažu da je ponizio srpskog igrača

Portal Novilist.hr

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Jurić je nakon petnaestak minuta izvadio iz igre Nemanju Radonjića



RIJEKA Sprski mediji oštro su kritizirali odluku hrvatskog trenera Ivana Jurića da u 74. minuti utakmice izvadi srpskog reprezentativca Nemanju Radonjića samo 15-ak minuta nakon što ga je uveo u igru.


Dogodilo se to u susretu 24. kola Serie A u kojem je Torino gostovao kod Juventusa i dvaput vodio (1:0, 2:1), prije nego je domaćin okrenuo rezultat i slavio 4:2, a Jurić je Radonjića okrivio za treći gol Juventusa.


“Poslije meča navijačima Torina mnoge stvari nisu jasne, a u prvi plan je izbio srpski reprezentativac Nemanja Radonjić. Trener Torina Ivan Jurić odlučio je brzonogog nogometaša izvesti iz igre nakon samo 17 minuta provedenih na terenu”, piše Kurir u tekstu čiji naslov glasi: “Uf, hrvatski trener ponizio Radonjića!”




I Telegraf ističe kako je Radonjić “ponižen”: “Hrvatski trener ponizio Radonjića u derbiju Torina: Uveo ga u 60. minuti, izveo ga u 75., Nemanja poludio!”


“Trener ponizio Radonjića u derbiju protiv Juventusa?!” pišu i sportske.net., ali i dodaju kako trener i igrač imaju loš odnos.


“Poznato je da već izvjesno vrijeme on nije na istim valnim dužinama s trenerom Ivanom Jurićem, a izgleda da je taj njihov problematičan odnos večeras doživio kulminaciju.”